Wednesday, November 28, 2012

Finally free !

Assalamualaikum,

So ,I am finally free from SPM. Ehem, sebenarnya aku takde ah seronok bebeno . Aku menangis  masa kali terakhir lalu depan sekolah semalam. I am officially a retired school student.

So, ehem disebabkan terlalu menjaga air mata aku tak tumpah, aku tak pandang sangat masa eva dgn yurm panggil nama aku. Tak mampu weh, haha.

Anyway, aku akan buad satu video memandangkan aku terlampau bosan. Haha semalam aku mimpi tgh jawab exam biology lagi, isy rindu cik nani letewww.

RPS is a school that I used to hate.  Aku pun tak tahu la apasal. Tapi siapa sangka, kat situ aku dapat semua yang aku perlu. Erti pengorbanan, erti sahabat.

So at this school, aku jumpa banyak sangat manusia yang bagi aku sokongan.terutama sekali NUR FARRAH BT AZHAR. Aku suka membebel dalam kelas, walaupun dia taknak dgr, dia tak komen apa pun. Bila aku sakit, dia ambik berat pasal aku. She's a true defination of best friend.

Anywayy, Aku akan publish video tu kat sini bila dah siap :)


No comments: